Представят програмата "Трениране на успешни родители" в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:05 / 25.11.2011
619
На 28.11.2011 от 11:00 часа в Културен център "Морско казино", зала Георги Баев ще се проведе пресконференция за представяне на програмата "Трениране на успешни родители" (Т.У.Р.) на д-р Томас Гордън.

Д-р Гордън е световно признат пионер в решаването на конфликти при общуването на родители с техните деца, на учители и ученици, основател на институт "Гордън Трейнинг Интернешънъл". Основана през 1962г. в Калифорния, програмата Т.У.Р. се преподава в САЩ и в над 43 страни от над 40 000 сертифицирани инструктори и е първата по рода си, която развива специфична методология за решаване на семейни конфликти и предлага общовалиден метод за подобряване на всички видове човешки взаимоотношения.

Представителството на институт "Гордън Трейнинг Интернешънъл" функционира от гр. Бургас от началото на 2011г. и се осъществява от Дарина Георгиева, а координатор по програмата Т.У.Р. е Мариана Шмит.

Първото по рода си за България обучение за инструктори по тази програма се провежда в гр. Бургас от 24 ноември до 29 ноември 2011г. В него участват 21 кандидат-инструктори от Бургас, София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора и Габрово. На пресконференцията ще присъстват кандидат инструкторите, обучителя по програмата Steve Emmons, както и представители на различни организации, за които програмата Т.У.Р. представлява интерес.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).