Представители на ПП ГЕРБ отбелязаха 3 март в Бургаска област

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
19:00 / 03.03.2011
802
Представители на ПП ГЕРБ поднесоха венци и цветя по случай 133 години от Освобождението на България в различните краища на Бургаска област.

В Бургас пред загиналите за свободата се преклониха народните представители от ПП ГЕРБ д-р Галина Милева, Стоян Гюзелев и председателят на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения Иван Вълков. 133 години след подписването на мирен договор между Русия и Османската империя склониха глави и зам.-областният управител Златина Дукова, зам.-председателят на Общинския съвет Костантин Луков и групата общински съветници от ПП ГЕРБ в Бургас. Цветя бяха поднесени и от името на водача на българската група евродепутати в ЕНП д-р Андрей Ковачев.

Ръководството на ПП ГЕРБ-Малко Търново, общинските съветници на партията от пограничното градче и колегите им от Клуб "Лов и риболов" от бургаската структура на партията поднесоха венци в Малко Търново и организираха празнична заря в местността Петрова нива. Към тях се присъедини и Карамфилка Апостолова, която е член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Бургас.В Карнобат народният представител Вяра Петрова и членове на младежката структура на ПП ГЕРБ също поднесоха венци и цветя в памет на геройски загиналите за свободата на България


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).