Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Пиян шофьор е причината за тежката катастрофа от сутринта, отнела няколко живота, сред които и на дете
Автор: Екип Burgas24.bg 12:45 / 05.09.2011Коментари (16)12023
Трима души загинаха тази сутрин при тежка катастрофа на кръстовището за кв. Долно езерово. Около 06.55 часа на кръстовището за квартала и един от КПП преди Лукойл челно са се ударили лек автомобил "Ауди", в който е бил само водачът и лека кола "Фолксваген", в която са пътували петима души. И двата автомобила са с бургаска регистрация.

В резултат на сблъсъка на място са загинали двама души от автомобила "Фолксваген" -мъж на 29 години и жена на 47 години. Те са от село Свобода и село Камено, Бургаско.
6 годишно момченце изпада в клинична смърт и по-късно умира в Реанимацията на бургаската болница.

Причините за тежката катастрофа са в процес на установяване, но вероятно се касае за отнемане на предимство от страна на единия автомобил и употреба на алкохол от страна на водача на лекия автомобил "Ауди"
Трима са настанени в МБАЛ-Бургас . Жена е с диагноза "Политравматизъм" и е настанена в отделение "Реанимация".Водачът на "Фолксвагвен"-а е в отделение "Ортопедия". По думите на лекаря, който го е приел в шокова зала същият-мъж на 31 години е признал, че е употребил алкохол, но отказал да каже кога и какво количество.. Още един пострадал е настанен в "Хирургия" с травма в коремната област.

24 годишният водач на Аудито е прегледан и освободен за домашно лечение . Причините за катастрофата са в процес на изясняване, но най-вероятно става дума за употреба на алкохол от страна на шофьора на л.а. «Ауди», вследствие на което същият навлиза в лентата за насрещно движение и се удря с движещия се в нея «Фолксваген».

Пред Приемно отделение на МБАЛ до ранния следобед имаше десетки близки и роднини на загиналите, които даваха показания пред полицията.




Още по темата: общо новини по темата: 2
07.09.2011 »
05.09.2011 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не ни трябва война, чума или потоп, ние сами ще си се избием.
0
 
 
Сега всички обвинявате хората пътищата тоя какъв бил онзи какъв бил ? Добре де а защо не си зададем въпроса: Толкова време всички го знаят какъв е, винаги пие и кара и то до на сиране пие куките го знаят познават го и го пускат и винаги му се разминава както и на всички останали в Камено.. Ако куките не си играеха на ваши и наши и го бяха оставили без книжка до сега и актове и кво ли не това можеше да не се случи.. Лично аз бих обвинил полицията защото те са отговорни за това какво става на пътя. Никога няма да спрат тези неща докато не спрем с "наши и ваши" На всички им е ясно че в Камено полиция няма има Клоуни с униформи това е .. Повтарям си коментара не се бях логнал...
0
 
 
само в България едно такси е по-скъпо от един човешки живот!
0
 
 
ДО КОГА???? ПИСНА МИ !!!!! МИСЛЕТЕ КОГАТО СТЕ ЗАД ВОЛАНА :((
0
 
 
такива дето пияттрябва по вече никога да не карат кола да им се взима това право до живот и да си платят солидна глоба да видим ще продължават ли да го правят
0
 
 
тя прасета няма ли кой да ги озапти,в панделата,we
0
 
 
Тези който пият трябва не само да ги лишават от право на управление на автомобил,но и да ги затварят до края на живота им,но по-важното е да има тежки наказания за назидание,а и да не се допускат непрекъснато вмешателства на хора с "връзки"в тези цучаи
0
 
 
Обаче тук е условна присъда...И то евентуално...
0
 
 
в америка поне преди присъдата за пиян шофиор убил някои на пътя беше 20г затвор
0
 
 
"Причините за катастрофата са в процес на изясняване, но най-вероятно става дума за употреба на алкохол от страна на шофьора на л.а. В«АудиВ», вследствие на което същият навлиза в лентата за насрещно движение и се удря с движещия се в нея В«ФолксвагенВ»."
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: