Пенсионерите чакат с часове за коледните си надбавки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:43 / 07.01.2010
746
Започна изплащането на обещаните 25 лева на пенсионерите с най-ниски доходи. Допълнителните суми ще се изплащат до 20 януари заедно с пенсията. Бонус ще получат само възрастните хора, на които пенсията или сборът от пенсията и вдовишката добавка е не повече от 200 лева.

"Аз не получих коледна надбавка. Пенсията ми е 204 лв.";"Получавам 123 лв, на внуците подаръци не купих за коледа - тези 25 лв са нищо"; "Тамян и свещи ще си купя с тях"; "Аз съм богат, не ги искам, на Бойко Борисов ги давам, да си купи портокали и банани за Коледа"; "Пенсията ми е по-висока, но и да ми се полагат не бих ги приел", кометираха пенсионерите пред репортер на Burgas24.bg.

Допълнителните суми ще се изплащат до 20 януари заедно с пенсията. Заредени са и сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път. За да получат коледните си надбавки, възрастните хора в Бургас, трябваше да чакат с часове. Това породи и недоволство у някои от тях. Хората бяха благодарни поне на топлото време, защото иначе чакат в студ и пек. Други "убиваха" време с вестник в ръце.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нещо ново тръгва от Бургас
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).