ПП ГЕРБ води деца на аквапарк, клоуни ще забавляват децата на 1 юни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:11 / 30.05.2010
720
Структурите на ПП ГЕРБ в Бургаска област продължават да организират инициативи посветени на Деня на детето - 1 юни.
Днес (неделя) в двора на СОУ "Иван Вазов" в Поморие от 17.00 ч. най-малките от града ще могат да изрисуват асфалта на школото, а по-големите ще демонстрират скейтърско шоу.
В село Маринка също се проведе детски празник с много лакомства и огромна торта подарък от ГЕРБ-Бургас.
На самия празник 1 юни структурата на партията в Айтос ще посети детската градина в село Пирне. Възпитаниците й ще получат подаръци, а те ще зарадват гостите си с артистична програма.

ГЕРБ-Приморско ще зарадва децата на селата Ново Паничарево и Веселие, а входът за аквапарка в Приморско ще бъде свободен за най-малките жители на града.

В Бургас клубовете към Гражданско сдружение ГЕРБ - "Меден рудник" и "Предприемачи" ще подготвят в двора на ЦДГ "Чайка" рисуване на асфалта, игри с топка и обръч и клоун, който да весели възпитаниците на детската градина. Художник пък ще изрисува с весели цветове лицата на всички деца. Празникът ще започне точно в 9.00 ч.

Отново на 1 юни, но от 17.00 ч. на новата спортна площадка в ж.к. "Изгрев" регионалният клуб на ГЕРБ и "Предприемачи" ще организират празник да децата. И там бузите на малките палавници ще бъдат изрисувани, а клоуни ще се грижат за доброто им настроение. Клуб "Лазур" и "Предприемачи" към ГЕРБ организират още едно тържество във вторник. Рисунки на асфалт и забава за децата ще има пред "Флората" от 18,30 ч


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).