ПГЕЕ "К.Фотинов" отчита пореден успешен проект по европейски програми

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:55 / 26.10.2011
849
Бивши и настоящи ученици от
ПГЕЕ "Константин Фотинов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Културен център Морско казино-Бургас приютява поредната добра инициатива на ПГЕЕ"К.Фотинов". От 14 часа на 27.10.2011г. гимназията ще представи новите си проекти:

• "Доброволци в училище" - към подпрограма Коменски, съвместно с партньори от Испания, Холандия, Гърция, Литва, Италия, Португалия, Чехия и Кипър.
• "Мост между тийнейджъри"-по инициатива на фондация "Зелен Бургас" в партньорство с гимназия от Турция.
• "Квалификация на преподаватели - специалисти по ВЕИ" -с гостуващ преподавател от Германия- Senior Expert Dr.Andreas Bandi, представящ организация Senior Experten Service.

На събитието ще бъде отчетен проект мобилност "PLC- нов поглед в автоматиката" към към секторна Програма "Леонардо да Вичи"- No2010-1-BG1-LEO01-03329.

Успешността на инициативата е доказателство за качеството на образованието в гимназията, откривайки нови перспективи и партньорства в континентален мащаб.

Поканени да споделят добрия опит, емоциите и амбициите на гимназистите и техните преподаватели, са инж. Виолета Илиева-началник на РИО , старши експерт инж. Румен Евстатиев, Заместник кмет "Култура и образование"-Йорданка Ананиева, Веселина Таралова- Директор дирекция"Образование и демографски въпроси", председателят на училищното настоятелство Андон Бакалов- кмет на Равда, родители и съмишленици.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).