Отново блокаж на пътя за Бургас преди Карнобат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:54 / 08.08.2010
729
Августовски поток от автомобили към морето установи репортерска проверка преди разклона към магистралата край Карнобат. Полицаите препоръчват дистанция и гарантират, че ако това основно правило се спазва, пътят към мечтаната и очаквана морска ваканция няма да създаде проблеми на никого.

Към 15 часа вчера колите бяха малко поразредени, но всеки момент полицейските служители очакваха пика, който настъпва на 50 км преди Бургас, преди автомобилите да стъпят на магистралата. Катаджиите казаха, че пътят до Бургас е проектиран за около 30 хиляди автомобили на година, а сега по него минават пак толкова, ама на ден. На всичкото отгоре не е ремонтиран сериозно повече от 30 години. Въпреки че засега инцидентите са по-леки, тъй като пътят е задръстен и не позволява бързо каране, статистиката сочи, че заради неспазване на дистанция непрекъснато възникват леки сблъсквания.

Черната хроника казва, че след 25 август задръствания по пътя няма, но пък излизат майсторите на волана, за които съчетанието тесен път плюс висока скорост служи просто за вдигане на адреналина. Тогава и рязко се повишават тежките катастрофи с фатален край. Освен за натовареността на отсечката до Карнобат с пътни инциденти, пътните полицаи предупреждават зрителите на ВВТ, че джи-пи-ес устройствата на автомобилите не разполагат с данни за отклонението към магистралната отсечка Карнобат- Бургас. Ясни указателни табели обаче също липсват.

Източник: bbt


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).