Отложиха дело срещу похитители заради неявил се адвокат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:42 / 09.04.2010
1417
Заради неявяване на защитника на един от тримата обвинени в отвличане състав на Бургаският окръжен съд с председател Денчо Стоянов не гледа мярката за неотклонение на тримата задържани, предаде репортер на Burgas24.bg. Димитър Дойнов, Ахмед Фалдж и Райчо Чавдаров бяха задържани в началото на седмицата за отвличане на Ангел Станчев от Равадиново.

Тримата отишли, за да си закупят от него марихуана и след като той им заявил, че няма те му поискали сумата от 5 хиляди лева. Ангел обяснил, че няма и пари, но може да вземе от свой приятел в Бургас. Тримата го качили в лек автомобил, за да го доведат в Бургас. По пътя похитеният бил подложен на физическо насилие. Пристигайки в к-с Меден рудник Ангел бил пуснат сам да отиде до апартамента на мнимия си познат. Тогава самият той позвънил на полицията, за да съобщи че е отвлечен.

Днес в съдебна зала поради семейни причин не се яви адвокатът на Райчо Чавдаров- адвокат Красимир Кацарски. Поради това мярката ще бъде гледана на 12 април понеделник от 14 часа.


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
12.04.2010 Тримата, отвлекли наркодилър, остават в ареста
07.04.2010 Отвлечен мъж избяга от похитители, успява да извика полиция
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).