Откриват 9-ата туристическа борса "Вашата ваканция"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:45 / 22.04.2010
414
Туристическа борса "Вашата ваканция" ще бъде открита днес в 10.30 часа в Дом на културата "Лукойл Нефтохим" Бургас в присъствието на областният управител Константин Гребенаров. Това е 9-то издание на изложението и е с международно участие. Борсата се организира от Бургаска Регионална Туристическа Асоциация и е под патронажа на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма и Областна администрация - Бургас. Изложението ще бъде в рамките на три дни.

На 23 и 24 април 2010 г. ще бъде представен туристическият потенциал на Община Поморие - Музей на солта, Гранд хотел Поморие, Винарска изба «Черноморско злато» , ПП Странджа и Етнографски комплекс «Генгера».

Тази година изданието на "Вашата Ваканция" се провежда под мотото "Ден на земята". В изложбата участие ще вземат представители от България, Турция и Гърция. С информационни щандове ще се представят общините Несебър, Поморие, Бургас, Приморско, Царево, Габрово, Трявна, Белоградчик, Котел, Средец, Съвет по туризъм - Самоков, РТА - Родопи, Регионален Бургаски музей, ПП Странджа, ПГТ - Бургас, ПГТ - Слънчев бряг, Колеж по туризъм - Бургас, хотели, туроператори, фирми, предлагащи продукти и услуги за туризъм. Свои представителни щандове ще имат Област Одрин (Турция), Демиркьой (Турция), префектура Еврос (Гърция) и хотел Александър (Александропулис, Гърция).

Организира се и трудова борса, съвместно с Агенция по заетостта - Дирекция „Бюро по труда" - гр. Бургас, на която ще може да се срещнат работодатели и кандидати за работа, с цел осигуряване на необходимия персонал за туристическия сезон.

В рамките на туристическата борса ще бъдат връчени и сертификати на хотелите и консултаните, които участват в проект „Програма за устойчиво развитие на предприятията в България", финансиран от UNIDO (Организация за индустриално развитие на Обединените нации).

По време на изложението се организира богата съпътстваща програма с презентации, срещи, посещение на туристически обекти в Бургаски регион. В рамките на трите дни на открита сцена пред Дом на културата „Лукойл Нефтохим" Бургас ще се представят танцови и музикални групи от региона.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).