Откриха учебната година в БСУ с нови 1500 първокурсници

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:06 / 05.10.2009
802
За деветнадесети път Бургаският свободен университет откри академичната учебна година. "Радостен съм, че сте избрали Бургаския свободен университет, акредитиран университет с признати специалности и професионални направления, каза в приветственото си слово Ректорът проф. д-р Петко Чобанов. Този избор предопределя Вашия житейски и професионален път. Вие ще имате възможност да работите с най-добрите академични преподаватели, които са готови да Ви подготвят като висококвалифицирани специалисти, да Ви дадат знания и умения за успешна професионална реализация". В своето слово проф. Чобанов запозна първокурсниците с академичния и учебен профил на университета, с дейностите на университетската администрация, с материалната база.

Над 1500 първокурсници ще се обучават в 12 бакалавърски и 13 магистърски специалности. БСУ посреща новата учебна година с 8 000 студенти, акредитирани професионални направления и специалности, гъвкава и модерна академична политика, богата и съвременна база. Университетът е носител на международен сертификат за качество ISO 9001:2000, член е на Европейската асоциация на университетите, има подписани договори за сътрудничество с над 21 университети в Европа, Америка и Азия.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).