Отчитат над 10% ръст на туристите в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:14 / 07.09.2011
488
Над 10% ръст на туристите отчитат в края на сезона от Слънчев бряг АД - съобщи председателят на Съвета на директорите на дружеството Златко Димитров.

След назначаването си новата администрация на дружеството обяви прилагането на редица непопулярни мерки, между които въвеждане на контролен режим, видеонаблюдение, ограничение за движението на голф колички, АТВ-та и таксиметрови автомобили из алеите на комплекса, ограничаване на алкохолните турове, както и тотално стесняване на възможностите за действия на престъпния контингент.

Димитров припомни, че инвестициите на правителството за реновирането на подстанцията в Слънчев бряг и обновяването на електропровода до Ахелой са гарантирали спокоен сезон за хората от бранша.

Като най-сериозен проблем от дружеството посочват наличието на търговски обекти по границата между концесионните територии на плажните ивици и алеите на курортния комплекс в близост, където се извършва нерегламентирана търговска дейност и се осуетява достъпа на туристите до морето.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).