Оставиха в ареста човек от бандата на Рижите, пребил портиер на дискотека

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:32 / 14.12.2009
10540
Състав на Бургаският районен съд остави в ареста Владимир Генчев - един от тримата приближени на хората на Рижите, които бяха задържани миналата седмица след побой над охранител в дискотека "Елит", предаде репортер на Burgas24.bg. Другият участник в побоя Атанас Рачев, по прякор Мъфито, се издирва от полицията, а към третия- на този етап съдебната система няма претенции.

Атанас Рачев по прякор Мъфито, който е приближен на групата на Рижите е участвал в скандала, който прерастнал в сбиване. В мелето са участвали 36-годишен портиер, 21-годишен охранител на заведението и трима клиенти - Владимир Генчев - 24 годишен, Мъфито - на 20-години и трети младеж, известен само с прякора си.

Владимир Генчев, за когото днес Районният съд постанови постоянна мярка "Задържане под стража" е нанесъл ударил портиера по главата с неустановен предмет, в резултат на което 36-годишният мъж е изпаднал в безпомощно състояние и бил откаран по спешност в бургаската болница. И тримата младежи са плашили със саморазправа портиера и охраната, за да не оказват съдействие на полицията за разкриване на самоличността им. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас, в района на дискотеката е задържан 20-годишния Атанас Рачев-Мъфито. Двамата му приятели бяха издирвани от полицията и открити по-късно.

Днес в съдебната зала се яви само Владимир Генчев, тъй като след 24 часа задържане Атанас Рачев е бил освободен от полицията, а в момента отново е издирван. Мъфито бе в компанията на Голямата Рижа, когато приятелят му бе застрелян от бившата барета Петър Лисичков при самозащита.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
07.12.2009 Як бой пред дискотека "Елит" завърши в болницата
Още новини от Новини от Бургас:
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).