Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Организаторите на Spirit-a: Петото издание на фестивала е най-мащабното, без компромиси с мерките за сигурност
Автор: Екип Burgas24.bg 15:23 / 03.08.2012Коментари (2)2617
©
По повод музикалния фестивал Spirit of Burgas, който започва днес и ще се проведе в следващите 3 дни разговаряхме с Красимира Тотева, един от организаторите на фестивала.

- Г-жо Тотева, има ли отменени участия на артисти или промени в програмата на фестивала SPIRIT of Burgas 2012 след атентата на летище "Сарафово"?

- Няма отменени участия на артисти, нито има промени в програмата.

- Какви конкретни мерки за сигурност са предприети, за да се чувстват хората спокойни?

- Мерките за сигурност тази година ще бъдат засилени и със сигурност са едно от нещата, в които са съсредоточени огромни усилия, от страна на целия екип. Предстои петото поред издание на SPIRIT of Burgas и най-мащабно до сега и не можем да си позволим компромиси с мерките за сигурност. С помощта на Община Бургас и местната власт правим всичко възможно, за да може гостите и артистите да се чувстват комфортно и сигурно по време на фестивала, като едновременно с това не пречим и ограничаваме желанието на всички фенове да се забавляват и насладят пълноценно на изпълненията на любимите си музиканти.

- Ще се отразят ли засилените мерки за сигурност на удоволствието на посетителите на фестивала?

- Не. Ще направим така, че гостите на SPIRIT of Burgas да се чувстват едновременно сигурни и да се забавляват повече от всякога.

- Колко посетители очаквате тази година и направена ли е необходимата организация, за да посрещнете гостите на Бургас?


- Очакваме близо 30 000 души. Организацията е безупречна и върви по план. Работим с най-добрите професионалисти в бранша и се надяваме всеки посетител на SPIRIT of Burgas 2012 да си тръгне от фестивала с усмивка и да е доволен от онова, което е видял, преживял и чул по време на трите фестивални дни.

- Какви са най-интересните събития и изпълнители, които сте предвидили за гостите на петото издание на SPIRIT of Burgas 2012?

- Тази година всяка вечер, всяка сцена има поне по един хедлайнер, което се случва за първи път и затвърдява фактa, че SPIRIT of Burgas е най-голямото музикално събитие в България. На главната сцена хедлайнери са Бъста Раймс (3 август), Продиджи (4 август) и Корн (5 август). На новата електронна сцена Solar Dance Arena големите имена са Армин ван Бюрен в първата вечер, Марк Найт в събота и накрая Ричи Хотин. Jack Daniel's Rock Arena ще бъде разтърсена от Остава, Светльо & The Legends и Милена в петък, Last Hope и Контрол в оригиналния си състав в събота и последната вечер ще забият The Jim Jones Revue и Odd Crew. На тъмно FREESTYLE сцената е с един от най-силните си лайнъпи до момента - на 3-ти август хедлайнери са Джанго Зе и ЪПСУРТ, на 4-ти август ще излязат Conquering Lion и титаничният сблъсък между звездите на R&B Records срещу Sniper Records, а на 5 август ще видим DRS, Nokautи PopaSapka. На едно от най-веселите места, също нова сцена, BraZZoBraZZie powered by Nissan сцена ще танцуваме до умора със Сентиментал Суингърс и Мишо Йосифов Секстет на 3 август, Франки Моралес, Рут Колева и Саутуик във втория ден и не на последно място Манго Дуенде и Браз Вилидж и приятели в последната фестивална нощ. На SPIRIT of Burgas 2012 ще има и много нови зони за забавление, почивка храна или просто разходка. Ще имаме джаги, бодиарт, забавни игри и много други изненади.

- Продадени ли са вече билетите и за кои събития има най-голям интерес?

- Продажбите вървят с пълна сила, интересът към SPIRIT of Burgas е голям и тази година, което може само да ни радва, тъй като усилията ни да осигурим такъв силен лайнъп тази година, изглежда ще бъдат оправдани.

- Какво е участието на Община Бургас в организацията на SPIRIT of Burgas 2012 и каква подкрепа получавате от общинската администрация?

- Още от първото издание на фестивала Община Бургас е съорганизатор и ни съдейства с всичко възможно. Тази година бе подписан и договор за следващите 4 години, така че вярваме, че съвместните ни усилия за това SPIRIT of Burgas да продължава да съществува си заслужават и искрено вярваме, че всяка следваща година фестивалът ще става все по-добър, по-голям и по-привлекателен за всички музикални фенове.

- Какво ще посъветвате хората, за да не се стига до инциденти и излишно напрежение?

- Да дойдат на фестивала с единственото желание да се забавляват, да чуят любимата си музика и артисти и да изкарат три незабравими фестивални дни и нощи, както всяка година. Хора с агресивно поведение, оръжие и всичко, което противоречи на мерките за сигурност, няма да бъдат допускани до SPIRIT of Burgas.

Източник: Агенция "Фокус"




Още по темата: общо новини по темата: 33
06.08.2012 »
05.08.2012 »
04.08.2012 »
03.08.2012 »
03.08.2012 »
03.08.2012 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.08.2012 г.
0
 
 
Най-тъпия Спирит в кратката му история!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Софка заминава
16:40 / 21.09.2024
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: