Опозицията нарече диктатура управлението на мнозинството в ОбС

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:20 / 29.03.2012
695
Опозицията в Бургаския общински съвет в лицето на НФСБ, БСБ и СЕК се срещнаха с медиите за да изкажат своето недоволство от отнетото право на глас в местния парламент и диктатурата на управляващото мнозинство.

Всъщност това беше само повод за да представят, както каза председателят на групата на НФСБ Валентин Касабов поредния скандал на миналата вече общинска сесия днес. Той обясни, че в една от допълнителните точки се предлага приватизация на 11 дка на общинското предприятие "Благоустройствени строежи, заради тежкото му финансово състояние. Този имот той трябва да бъде разпродаден чрез Агенцията за приватизация и парите според Касабов ще отидат в друга сметка. Тази докладна не е минала през нито една от комисиите, съветниците е нямало възможност да се запознаят с нея, Касабов посочи че чрез процедурни хватки разискванията са били прекратени и е нямало никаква възможност да получат отговори на въпросите си.

Според адв. Евгений Мосинов от БСП, по този начин управляващите показват, че са далеч от политическата култура и модерно управление. Според Касабов това се прави, за да не се вдига шум за спорни докладни, тъй като отдавна имало желаещ за терена и най-вероятно ще бъде продаден на безценица. Според Общия устройствен план мястото, която се намира зад бургаския затворен е предвидено за търговска дейност.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).