Опел причини верижна катастрофа, разминава се без драскотина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:28 / 01.10.2009
610
Вчера около 12.40 ч. на бургаската улица "Одрин" срещу фирма "Кроношпан", пред автобусната спирка в посока центъра на Бургас, настъпва пътен инцидент между лек автомобил "Опел Корса", с бургаска регистрация, управляван от 18 год. Г.Б. от Бургас, лек автомобил "Рено Туинго", с бургаска регистрация, управляван от 18 год. А.А. от Бургас, паркиран влекач "ДАФ", с бургаска регистрация с прикачено полуремарке, собственост на частна фирма и паркиран л.а. "Форд Фиеста", с бургаска регистрация, собственост на 40 годишен бургазлия.

От инцидента в МБАЛ Бургас е прегледан и освободен за домашно лечение водачът на лек автомобил "Рено" - А.А., който е получил фрактура на лявата ръка и охлузвания по тялото, без опасност за живота. Водачът на "Опела" е причинил катастрофата, тъй като  се е престроил неправилно от средна лента за движение в лява пътна лента за движение направо, с което е отнел предимството на правомерно движещия се направо лек автомобил "Рено", който за да избегне сблъсъка, последователно се е ударил в паркираните полуремарке и лек автомобил. Паркираният автомобил от своя страна е ударил близкостоящ ел. стълб.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).