Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Около 20 фирми от сватбения бранш, ще покажат всичко за "прекрасния миг"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:53 / 15.01.2012Коментари (0)861
© Burgas24.bg
Около 20 фирми, работещи в сватбения бранш, ще участват в днешното изложение на сватбени тържества, организирано от Асоциацията на сватбените агенции в Бургас. Това казa Красимира Иванова от асоциацията.Освен сватбени рокли ще бъдат представени дисководещи, видеооператори, фото студиа, сладкарници, лимузини и други.

"Стремяхме се да привлечем повече фирми в различен отрасъл на сватбения бранш, за да можем да покажем повече неща от организацията на сватбеното тържество, повече детайли", поясни Иванова. Фирмите са само от бургаски регион. Такова изложение се прави за втори път. "Миналата година направихме изложение, а това е второто, като е с идеята да се превърне в традиция в Бургас. Миналата година интересът беше доста голям, въпреки че организацията беше малко по-бърза. Тази година имахме повече време да се подготвим и да поканим повече клиенти", каза още Иванова. Освен новите тенденции в украсата на сватбата ще бъдат показани интересни идеи за подновяване на брачната клетва. Ще бъдат представени украси в ретростил, нетрадиционно съчетание на цветове. "Черният цвят навлезе като акцент в украсата на сватбата. Понякога младите хора желаят да се комбинират няколко цвята като оранжево и циклама", добави организаторът.

Тя каза още, че има търсене на предлаганите услуги въпреки икономическата криза. "Младите хора желаят и си организират сватбени празненства. Искат всички български традиции, отделно навлязоха много чуждици като малки подаръци за гостите. Те не са традиционни за българската сватба. Това са новости, които навлязоха от американските сватби. Младоженците държат на традиционното фолклорно посрещане с питка с мед и сол", обясни Иванова. Не може да се фиксира точна цена за това колко ще струва едно тържество. Събитието започва от 10.00 часа в Културен център "Морско казино", като всички гости ще бъдат посрещнати с питка с мед и сол от танцьори, облечени в народни носии. След това ще има ревю на булчински рокли, представяне на булчински фирми, фолклорно представяне и други. Ще има награди за участниците- всяка двойка, която избере сватбена агенция или ди джеи, или фотограф и др. в момента на изложението, ще се възползва от 10- процентна отстъпка от цялостната организация на сватбата им. Всяка една от агенциите е подготвила свои награди като ритуални чаши, свещи за църковен брак, сватбена книга, кошничка с късмети, възглавница за хали.

Източник: радио "Фокус"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Софка заминава
16:40 / 21.09.2024
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Катастрофи в България
Отношенията София-Скопие
Международен технически панаир 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: