Одобриха нощното зареждане на магазините

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:48 / 23.10.2008
663
Магазините в централна градска част на Бургас и сметосъбирането ще се извършват само нощно време. Това решиха общинските съветници на днешното си заседание. Вносител на докладната за промяна на режима на зареждане бе на съветниците от ГЕРБ, чието предложение визира зареждането да става от 7 до 9 и вечер от 17 до 19 часа. Председателят на Общинския съвет обаче предложи зареждането и почистването да става само нощем и това предложение бе гласувано с мнозинство. Не е ясно обаче как гражданите ще се отнесат към това предложение, защото е възможно шумът от нощната работа да ги притеснява. Търговци са на мнение, че този график не е удобен, тъй като ще трябва да работят и през нощта.

По време на заседанието съветниците гласуваха и избирането на управители на четирите областни диспансера в Бургас- за белодробни, онкологични, психични и кожни заболявания. Избраните управители всъщност са досегашните такива, тъй като е нямало други кандидати пред комисията, а и те, според общинското ръководство, са представили добри програми за управлението на лечебните заведения.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).