Обявяват конкурс за обществен посредник на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
07:25 / 22.11.2010
587
Общински съвет - Бургас, на основание Решение по т. 4 от Протокол №40/21 и 26.10.2010 г., чл. 7 и следващите от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на територията на Бургаска община, обявява конкурс за заемане на длъжността "Обществен посредник на територията на Община Бургас".

Изисквания към кандидатите: пълнолетни, психически здрави, неосъждани, български граждани, с високи морални качества, с постоянно местоживеене на територията на Община Бургас, със завършено висше образование и минимум 10 (десет) години трудов стаж.

Необходими документи: заявление (по образец), мотивационно писмо, автобиография, диплома за висше образование, свидетелство за съдимост, документи, удостоверяващи трудов стаж, удостоверение, че кандидатът не се води на отчет в психодиспансера.

Документите на кандидатите се приемат в Общински съвет - Бургас, ул. "Александровска" №26, ет. 1, стая №108 (сто и осем), от датата на обявяване на настоящото обявление в електронни и печатни медии до 23.12.2010 г., до 12.00 часа включително.

Допускането на кандидатите до конкурса се извършва от комисия, като за резултатите от работата й кандидатите ще бъдат уведомени чрез публикации в местни ежедневници, интернет сайта на Общински съвет - Бургас, и Община Бургас и обявление на информационното табло на Община Бургас.

Интервютата с допуснатите кандидати ще започнат на 06.01.2010 г., от 09.00 часа, по предварителен график в сградата на Община Бургас, гр. Бургас, ул. "Александровска" № 26, ет. 1, стая № 111 (сто и единадесет), като ще се проверят и оценяват познанията на кандидата в правозащитната област и вижданията му за взаимоотношенията между гражданите и местната власт. След интервюто комисията оценява кандидатите и ги подрежда в общо класиране, след което мотивирано предлага на Общинския съвет кандидатурите на първите трима кандидати, показали най-добри резултати в конкурса.

Правилникът за организацията и дейността на обществения посредник на територията на Бургаска община, образец на заявлението и допълнителна информация могат да бъдат получени в Общински съвет Бургас, ул. "Александровска" №26, ет. 1, стая №108 (сто и осем).

Настоящото обявление е публикувано на интернет сайта на Общински съвет -Бургас, и Община Бургас и е поставено на информационното табло на Община Бургас, както и е разпространено в местни печатни и електронни медии.

Председател на Общински съвет - Бургас:

/СН. МАДЖАРОВА/


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).