Обсъждат проблемите на Бургас в "Тъжната Коледа на Бургас"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:32 / 24.08.2011
865
Организация "Клуб на майките"-гр.Бургас кани бургазлии на 25.08.2011г. на площад "Тройката" на мястото предназначено за бургаската коледна елха 11.00 ч. на мероприятие озаглавено "Тъжната Коледа на Бургас". Инициативата има за цел да провокира интереса на обществото относно многото тревожни факти, заради които Бургас може да се нарече един от най-красивите градове в България, а гражданите най-бедните в сравнение с граждани на много по-малки общини.

"Ангажираме вниманието ви към няколко сериозни и предизвикали тежък социален ефект проблема:
1. Нарастващата пагубно за нашите съграждани безработица породена от липсата на каквато и да било подкрепа за малкият и среден бизнес от страна на местната управа.
2. Липсата на каквито и да били пера предвидени в общинският бюджет свързани с общинска помощ и солидарност към бургаските граждани, а точно обратното:

-увеличение на всички местни данъци и такси
-увеличение на всички такси за детски заведения(детски градини, ясли), както и образованието от основно до висше на територията на общината
-превръщането на сините зони от средство за пълнене касата на общинският бюджет в средство за рекетиране на гражданите водещо до тежки социално-икономически последствия", завършват от Клубът на майките.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).