Общинско радио ще излъчва пряко сесиите на местния парламент

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:39 / 17.09.2009
601
Общинско радио Бургас ще излъчва по кабел и on-line общинските сесии от новото място на провеждането им - сградата на Областна администрация. Първото излъчване ще бъде от октомврийското заседание, което в интернет ще може да бъде слушано чрез сайта на Община Бургас - www.burgas.bg (достъпът става чрез клик върху банера на Общинско радио).

Придобиването на Радиовъзела от предишния му собственик „БТК" АД и преместването на техниката в предоставено от Общината помещение, доведе до временно прекъсване на излъчването през периода от 08.07. до 16.08.2009 г. От втората половина на август Общинско радио Бургас - Радиоцентърът, обединен с Радиовъзела - възобнови излъчването на програмата си, а от 07.09. и техническата поддръжка на кабелната мрежа.

Програмата на радиото претърпя промяна - съществуващите рубрики „Пътят към храма", „Световни бургазлии", „Актуално", се допълниха с авторските: „Народен календар" и „Младите" на Красимира Тодорова, обзорно-коментарната рубрика „Моите десет минути" на Слави Томов, познавателната радио-игра „Опознай родния си край".

През месец ноември предстои да стартира абонаментната кампания за радиофикация, като заплатилите таксата за радиоточка до края на годината ползват 10% отстъпка, а право на техническа поддръжка ще имат само удостоверилите абонамента си с представен документ. Препоръчително е, преди заявяване на нов абонамент или в случай на съществуващ проблем в кабелната мрежа, желаещите първо да проверят на тел. 056 / 813-765 каква е техническата възможност за радиофикация на техния адрес.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).