Общинският съвет в Бургас заседава след ваканцията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:18 / 24.09.2013
496
Днес Общинският съвет на Бургас провежда 27-то си заседание, което е първо след лятната ваканция. Заседанието започна от 9 ч. в Дома на културата Лукойл. Предварителният дневен ред е от 47 докладни записки. Председателят Костантин Луков очаква напрегната сесия с повече дебати при разглеждането на отчета за приходите и разходите на общинския бюджет, както и относно наредбата за платеното паркиране. По думите му не са изключени спорове и при разглеждането на Подробни устройствени планове, тъй като част от тях касаят бургаски комплекси. През новия сезон в местния парламент председателят му се надява на по-спокойна и ползотворна работа.

"Аз съм решил да съм строг и справедлив, но съм също и да подминавам някои по-дребни неща, защото когато направя забележка за такива неща, това веднага има ответен отговор и се забавя работата по същество. Готов съм да преглътна някои неща в името на това да работи Общинския съвет по-ползотворно и бързо. Дано добрия тон да властва, но като познавам част от съветниците, съм малко скептично настроен", каза Луков.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).