Общинските съветници гласуваха финансова помощ на спортни клубове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:55 / 22.07.2010
502
Общинските съветници на Бургас гласуваха и приеха да отпуснат еднократна финансова помощ от 2000 лв на ханбален клуб "Фрегата" Бургас. Това е най-младия ханбален клуб, който работи в подрастващи момчета в три възрастови групи . Друга точка бе предоставяне на парични средства за подпомагане на отбора по плуване за ветерани за участието му в Държавно първенство за плуване на ветерани във Велинград.

Съветниците гласуваха клуба да бъде подпомогнат с 4000 лева. Съветниците одобрих плувците да могат да ползват плувен комплекс "Флора" в Морската градина безвъзмездно. Един от най-колоритните участници в отбора, които са общо 35 състезатели в различни групи е и 83-годишния Атанас Чоржаджиев. Общинските съветници гласуваха отдаването под наем за провеждане на публично оповестен търг за явно наддаване на недвижим имот собственост на "Благоустройствени строежи" за срок от 10г.

Този имот е бар "Нептун" в Морската градина с площ от 325 метра на един етаж. Обекта от дълги години не се стопанисва и е в неогледен вид за въвеждането му в експлоатация са необходими средства, с които общинското предприятие не разполага. Началната тръжна цена е 5 200лв на месец. Тепърва предстои провеждане на публичен търг с явно наддаване.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).