Общината обяви конкурс за мото на АНТИСПИН кампания

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:48 / 02.11.2012
599
Във връзка с отбелязване на 1 декември - Световен ден за борба срещу ХИВ/СПИН, Отдел "Здравеопазване и превенции" при Община Бургас, с подкрепата на Програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН", обявява конкурс за мото на тазгодишната Общинска АНТИСПИН кампания.

В него могат да участват млади хора на възраст 13 - 19 год. Представените за участие предложения трябва да отговарят на тематиката на конкурса. При предаването на проектните предложения е необходимо да се приложат следните данни за участника: трите имена, възраст, училище, клас, тел. за връзка. Отличените автори ще получат грамота, награда, покана за участие в младежки проекти и програми с международно сътрудничество, в обучения, семинари, конференции.

Оценяването и класирането ще се извърши от експертно жури, а отличените проекти ще се обявят и представят на 1 декември от 18:00 ч. при запалване на традиционната огнена панделка.

Конкурсът е отворен от 1 ноември до 19 ноември 2012 год. включително.

Адрес за предаване на предложенията: гр. Бургас, ул. "Гладстон" № 47, Младежки културен център, Отдел "Здравеопазване и превенции", или на e-mail: p.chakarova@burgas.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).