Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Общината моли гражданите да не паркират по улици, които ще бъдат ремонтирани
Автор: Екип Burgas24.bg 15:16 / 02.10.2008Коментари (0)571
© Burgas24.bg
Община Бургас се обръща към жителите на града да не паркират по улиците, които ще бъдат ремонтирани. От Общината се извиняват предварително за неудобството. Изнесен е и график точно за кои отсечки става дума. Ето и цялото обръщение:

Започна дългоочакваният основен ремонт на някои от най-важните пътни артерии в Бургас. Напълно подновена е настилката върху околовръстното шосе в „Меден рудник". Асфалт се полага в комплексите „Славейков" и „Изгрев". Скоро ще започне реализацията на проекта за разширение на бул. „Тодор Грудов" в двете посоки.

Особено натоварен ще бъде ремонтният график в Централна градска част, където за кратко време ще бъдат извършени множество строителни дейности. През различните етапи на ремонта ще бъде затруднено или затворено движението по ключови бургаски улици като „Сан Стефано", „Демокрация", „Републиканска" и „Оборище". Предвидени са алтернативни обходни маршрути. Няма да се наложи промяна в движението на градския транспорт.

Обръщаме се към всички свои съграждани и гости на града с молба да освободят от паркирани автомобили улиците, които ще се ремонтират.

Приемете предварително нашите извинения за причиненото неудобство. Вярваме, че общественият интерес ще надделее над частния и хората ще осъзнаят, че да паркираш за известно време личния си автомобил малко по-далеч, отколкото си свикнал, е малка цена за успешната реализация на най-мащабната пътноремонтна кампания в Бургас за последните няколко десетилетия.

Графикът за ремонта на пътищата е синхронизиран с предстоящите дейности по полагане на ВиК и газопреносна инсталация, за да бъдат свършени едновременно няколко полезни дейности и да не се налага повторно рушене на пътната настилка през следващите няколко години.
Твърдо сме решени да приключим ремонтите качествено и сравнително бързо - до началото на коледните празници.
Благодарим ви за търпението и подкрепата!
Разчитаме на вашето съдействие!



* График за ремонтните дейности в ЦГЧ:


І етап:

Бул. „Стефан Стамболов" - прекарване на водопровод и газопровод в периода 29.09- 6.10. Едновременно с това - по ул. Оборище предстои преасфалтиране на следните участъци:

- от ул. „Сан Стефано" до ул. „Иван Богоров" - за периода от 27.09. до 6.10

- от ул. „Иван Богоров" до ул. „Гурко" - за периода от 7.10- 14.10

От ул. „Гурко" до ул. „Кирил и Методий" - от 15.10 до 22 .10

ІІ етап:

Продължава полагане на газопровод и водопровод по ул. „Стефан Стамболов" от 7.10 до 14. 10, като едновременно с това се полага водопровод и газопровод по ул. „Цар Симеон І" в участъка от ул. „Цар Самуил" до ул. „Иван Богоров"

ІІІ етап:

Полагане на газопровод и водопровод по „Стефан Стамболов" в периода от 14.10- 21.10 , като едновременно по ул. „Цар Симеон І" в участъка от ул. „Самуил" до ул. "Ген Гурко" продължава газифицирането и подмяна на водопровода.

IV етап:

Преасфалтиране по ул. „Стефан Стамболов" в периода от 21.10 до 28.10 и газифициране и реконструкция на водопровод по ул. „Цар Симеон І" в участъка от ул. „Ив. Богоров" до ул. „Св. Св. Кирил и Методий"

V етап:

Полагане на газопровод и реконструкция на водопровод по ул. „Цар Симеон І" в участъка от Хан Аспарух до ул. „Стефан Караджа" за периода от 28. 10. до 12.12.

Прeасфалтирането на ул. „Васил Левски" в участъка от ул. „Христо Ботев" до бул. „Стефан Стамболов" ще се извърши след подмяна на водопровод по същата - след 7.10.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Водна криза
България и Войната в Украйна
Бюджет 2024
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: