Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Образуваха досъдебно производство по случая с мъртвороденото бебе в домашни условия
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 12.11.2012Коментари (1)1047
©
Районна прокуратура Бургас е образувала досъдебно производство за изясняване на случая с момичето, което роди у дома си мъртво бебе. Мария Маркова, говорител на Районна Прокуратура-Бургас каза че производството е срещу виновното лице по чл. 120 от НК. За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода за 3г.

"Съставът на престъплението, по което е образувано досъдебното производство, е за убийство, извършено от майка върху рожба, но все още няма предявено обвинение по отношение на майката, тъй като не са излезли резултатите от съдебно медицинската експертиза. Трябва технологично време за хистологичните изследвания, които следва да се направят освен аутопсията. Когато се извършват всичките необходими процесуални-следствени действия и се обективира съответно виновно поведение, ако има такова ще бъдат предприети съответните действия по предявяване на обвинение", обясни прокурор Маркова.

Вчера 24-годишна родилка загуби бебето си при раждане в домашни условия. Сияна Ралева, студентска в Музикалната академия бе приета в Многопрофилната болница след това в стабилно състояние. Днес се извършва аутопсия на бебето.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 4
28.01.2013 »
30.11.2012 »
12.11.2012 »
11.11.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.11.2012 г.
0
 
 
Била от секта защото отказала кръвопрливане?Доколкото разбрах не искала кръв от случайни.И аз бих отказал кръвопрливане от циганите които стоят на улицата и предлагат такава, правят им само някакви бързи тестове.Аз за тест за СПИН и Хепатит Це, не съм чувал че може да се извърши в рамките на 20-30 мин.Да не говорим за нехигиенните игли и т.н. Всеки е невидим до доказване на противното и ако се окажете в грешка би трябвало да се извините публично на това семейство, аз даже бих се страхувал дали няма да ме осъдят за клевета..Как може журналистите да показват дома им и имената им? Хората са в траур и искате допланително да им съсипете живота.Чудите се как да правите пари от нещастието им.Или работите по поръчка на някой за да се възпориви на БХК. Не става дума за домашно раждане ,никой не би рискувал здравето на детето си което долкова дълго е чакал. Ако искаше да ражда в къщи, нали щеше да подготви смейството си за това, а не да ги свари така неочаквано.Също въобще на лекар нямаше да ходи и един път даже.Или поне от секатата щяха да и са съдействат с нещо. И какво значи секта- вие знаете ли, че навсякъде из Западна Европа пръвославието също се води за секта. И коя секта би подкрепила това да се рискува живота на 2ма човека, тоест да изгуби един член и един потенциален такъв. Шпионското( гледайки че дават интервюта зад гърба им и издават личните им данни) и гадно отношение на мед. служители е потресаващо. На какви християни се правите след като оплувате хора за които не се знае дали са виновни или не.Тук няма виновни за мен ,а има само жертви.. И какво ви засяга цялата работа - ако вички обвинения са верни, те навредили на само и единстевно на себе си...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
Световна черна хроника
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: