Образование от най-ново поколение встъпва в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:20 / 21.04.2024
5396
Образование от най-ново поколение встъпва в Бургас и това ще се случи благодарение на Maple Bear - най-голямата и най-бързо развиващата се образователна мрежа в света.

Училищата и детските градини Maple Bear предлагат образование по канадска двуезична методология и стратегии за преподаване, използващи канадска и местна учебна програма. Образователният подход на Maple Bear се разпростира във над 600 детски градини и училища до гимназиално ниво по целия свят. Учениците на Maple Bear са над 60 000 с 39 държави.

Maple Bear Централна и Източна Европа развива франчайз мрежата от училища Maple Bear в 22 държави в региона, като в момента отворени училища има в София, България, Румъния, Украйна, Сърбия, Албания, Полша, и този Септември – Гърция и Чехия. Засилващият се интерес от родителите в Бургас, както и комплексите в града, които искат да привлекат Maple Bear, дава знак, че Бургас е също готов да приветства  градина/ училище от бранда.

В училищата Maple Bear са отлична инвестиция, базирана на доказан бизнес модел, а брандът Maple Bear представлява най-високото качество в международното образование, и е признат  водещ франчайз за образованието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Има ли дюни край къмпинг "Каваци - Север"? Четири комисии проверя...
Бургазлии, ето защо е важно да използваме кафявите кофи за боклук...
Стартира първата здравно-обучителна програма по първа помощ в Бур...
Нови съквартиранти в Зоопарк Бургас
Временна организация на движението на ул. "Чаталджа"
Вендинг автомати в Бургас под атака


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).