Обраха офиси в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:19 / 03.03.2013
1302
На 02.03.т.г. около 01.30 ч. в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за проникване и кражба от офиси, разположени в складова база «Корал 21», на бургаската улица «Индустриална» № 47. Установено е, че проникването е осъществено в административната сграда на приземния етаж, чрез натиск в областта на бравата на алуминиевата врата.

От офис на частна фирма е извършена кражба на сумата от 80 лева, а чрез покатерване на тераса и оказване натиск в областта на бравата на вратопрозорец е проникнато в офис на друга частна фирма, откъдето от метална касета е извършена кражба на сумата от 102 лева.

Посредством счупването на стъклото на прозорец е проникнато в съседна сграда / склад/, откъдето са откраднати ел. инструменти / ел. дрелка и флекс/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).