Обособяват места за паркиране по ул. "Булаир" за посетителите на Spirit-а

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:07 / 01.08.2012
4770
И тази година както и на минали издания на фестивала Spirit of Burgas, на част от ул. "Булаир" ще бъдат обособени места за паркиране на посетителите на фестивала, дошли с личните си автомобили. Това каза Димитър Маджаров, управител на ОП "Летен театър, фестивали и концерти", който от бургаска страна организира феста. Предвидени са и места за паркинг в района на тенис кортовете до пристанището.

"Няма ул. "Булир" да се затваря, просто ще има отделено едно платно, в което да паркират автомобилите и то основно вечер, когато е и събитието, тогава трафика е и по-малък. Не знам колко ще са паркоместата, но се нaдявам, че ще имa достатъчно. Ще съдействат от Общинска полиция и полицията на хората къде да паркират колите си", обясни Маджаров.

И тази година организаторите са взели сериозни мерки за сигурност за недопускането на инциденти. "Тази година със сигурност е обострено вниманието. Имаме съдействието на полиция жандармерия, спасители, водолази, общинска полиция и частни охранителни фирми. Достатъчно наситено ще е за охрана, за да подсигурим максимално добро обезопасяване и хората да идват да се забавляват. Достатъчно ще са спасителите и охранителите дори и малко повече, за да обезопасим района. При нужда бихме реагирали веднага и увеличили броя им. И тази година както и преди ще има катер на гранична полиция, линейка, медицински пунктове. Искаме максимално да обезопасим района", посочи още Маджаров.

И тази година във фестивалното градче е организиран и палатков лагер.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)

Още по темата (33):
06.08.2012 След фестивала градът е чист – утре отварят Централен плаж
05.08.2012 Busta Rhymes: Обещавам ви, че ще се върна! Tinie Tempah: Никога не съм си представял, че ще срещна такава невероятна публика тук!
04.08.2012 Петото издание на Spirit of Burgas започна
03.08.2012 Симеон Дянков със синовете си на Spirit of Burgas
03.08.2012 Специална германска апаратура ще озвучава Spirit-a, до последно правят проби на звука
03.08.2012 Организаторите на Spirit-a: Петото издание на фестивала е най-мащабното, без компромиси с мерките за сигурност
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).