Областният се срещна с посланика на Украйна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:28 / 20.09.2012
1111
Областният управител Константин Гребенаров посрещна днес в кабинета си посланика на Украйна в България - Н.Пр. д-р Микола Балтажи. Двамата обсъдиха изминалия туристически летен сезон и факта, че през 2012 област Бургас е посетена от голям брой украински туристи.

Украинският дипломат сподели, че това в голяма степен се дължи на облекченията във визовия режим, които предприе Правителството на България. Според него сезонът е протекъл успешно без съществени проблеми с украински туристи, за което изказа благодарност към държавните институциите на регионално ниво.

От своя страна Гребенаров предложи да бъде предприета по-мащабна кампания за рекламиране на атрактивни украински дестинации, с което да бъде привлечено вниманието и интересът на българските туристи.

Сред другите теми акцент в срещата бяха проектите, които се реализират в област Бургас, украинските фирми, които работят тук, както и възможност за сътрудничество между тях и българския бизнес.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).