Областният посреща представители на водещи скандинавски фирми

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:48 / 09.06.2010
1289
Областният управител Константин Гребенаров ще домакинства среща между българските представителства на водещи скандинавски фирми, като "Алфа Лавал", "Атлас Копко", "Волво", "Каммартон", "Скания" , "Таймлайн", "Шератон София Хотел Балкан" и местния бизнес.

Освен фирмите - членове на Българо-Скандинавската Търговска камара, двадесетчленната делегация включва още Посланикът на Швеция в България - Негово превъзходителство Пол Бейер, както и I - вият секретар на Посолство Норвегия и II - рият секретар на Посолство Финландия.

Целта на посещението е да се насочи интересът на гостите към възможностите за инвестиране в Бургаска област. В тази връзка със съдействието на Константин Дараданов - Почетен консул на Скандинавските страни и Търговско - Индустриалната камара ще се проведе настоящият бизнесфорум. Очакванията на организаторите са той да постави началото на дългосрочно и ползотворно сътрудничество.

В програмата на делегацията са заложени още срещи с кмета на Бургас, Димитър Николов и новия директор на "Пристанище Бургас" АД, Деян Димов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).