Областният отстъпи мястото си на дванадесетокласничка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:31 / 22.03.2010
844
Дванайсетокласничката от Търговската гимназия Гергана Димова - зае поста на областния управител Константин Гребенаров в Деня на отворените врати.

Още две гимназистки от същото учебно заведение- Мирослава Колева и Габриела Енчева имаха възможността да поемат ангажиментите, макара и само за няколко часа на заместник-областни управители на Бургас. Така Бургас се включи за поредна година в Деня на отворените врати.

Пред своите млади гости областният управител Константин Гребенаров сподели, че идеята ученици да се запознаят с дейността на различните администрации е добра. По този начин младежите макар и не в детайли имат възможността да се запознаят с дейността на областния управител и на администрацията, която той ръководи.

Гребенаров изрази готовност да запознае своите приемници с инициативите си за борба с корупцията, прилагани в бургаската областна администрация.

Губернаторът напомни на учениците, които само след няколко месеца ще трябва да напуснат училищните чинове, че при началник се ходи с тефтер и молив, за да си записваш необходимото и в тази връзка им подари тефтер и химикал.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).