Областният опитва да отвори администрацията към гражданите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:29 / 04.06.2013
732
Въведена е нова деловодна система, което значително оптимизира сроковете в работния процес и дава възможност за електронна комуникация между отделите в Областна администрация. Привлечени са много млади хора, дори и в настоящия момент по различни програми за младежка заетост в Областна администрация работят близо 10 души. Това съобщи областният на днешната среща, в която се отчете за свършеното през последните 4 години.

Приемния ден на областния и заместниците от веднъж месечно става всяка седмица, за да се осигури възможност повече граждани да споделят проблемите си. Този подход е една от първите крачки за отваряне на администрацията, защото на фона на многобройните проблеми на гражданите - веднъж месечно се струва крайно недостатъчно на областния управител. Последният доклад от проверката на Министерски съвет поставя на Областна администрация Бургас най-високата възможна оценка.

От 1999 година до 2009 има издадени около 4000 акта за държавна собственост, за 4 години броят им се е увеличил с 2065, което гарантира защитаване на държавния интерес.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).