Областният координатор на ДБГ напусна партията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:25 / 30.10.2013
708
Областният координатор на Движение "България на гражданите" в Бургас Пламен Янев напуска партията. В мейл до членовете на Националния съвет и лично до Меглена Кунева, изпратен тази сутрин, един от основателите на ДБГ в черноморския град, заявява желанието си за прекратяване на членство. Янев е учредител и председател на Движение България на гражданите в Бургас от самото начало на създаването на структурата.

"Влязох в Движение "България на гражданите", воден от убеждението си, че слагаме началото на реален, граждански, а не изкуствено създаден проект. Исках и все още искам - да работя за проект, който ще положи началото на нещо ново, а няма да повтаря старото, проект, който ще промени истински, а не на думи развитието на страната ни. Това не се случи. По тази причина смятам, че моралният изход от тази ситуация е да прекратя членството си в Движение "България на гражданите", посочи Пламен Янев. Той е категоричен, че това е принципната му позиция и тя не е породена от каквито и да е субективни причини.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).