ОДЗ "Изгрев" № 14 с две нови яслени групи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:31 / 14.09.2011
1638
Областният управител Константин Гребенаров участва в тържество по повод откриването нови яслени групи към ОДЗ «Изгрев» № 14. За първи път в детското заведение се откриват две яслени отделения, предназначени за петдесет деца на възраст от 1 до 3 години. Това изцяло ще улесни родителите в грижите за малчуганите. По време на водосвета за здраве двете групи получиха и своите атрактивни имена - Бърборани» и «Сладурани».

Гребенаров поздрави педагогическия екип на ОДЗ «Изгрев» № 14, родителите и спонсорите, благодарение на чиито усилия днес детската градина могат да посещават и наи-малките деца. Именно на тях областният управител подари играчки и пожела щастливо и безгрижно детство.

На събитието присъстваха още зам.-кметът по образование в Община Бургас - Йорданка Ананиева и директорът на дирекция «Образование и демографски въпроси» - Веселина Таралова.

От своя страна децата поздравиха присъстващите с богата празнична програма.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).