Няколко влака с променени разписания за днес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:44 / 24.11.2009
590
Временни промени в разписанието на един международен бърз влак от Истанбул за Белград, един ускорен бърз влак от Бургас за София и един крайградски пътнически влак от Пещера за Пловдив се въвеждат днес. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще извършва в участъка между гарите Тодор Каблешков и Стамболийски.

Международният бърз влак „Балкан експрес" № 492 от Истанбул за Белград, ще се движи до гара Пловдив по обичайното си разписание, но от Пловдив композицията ще заминава с 44 минути по-късно от досегашния си график, т.е. в 08:54 ч. Международният влак ще пристига в София също с 44 минути по-късно от редовния си график, след което ще заминава по обичайното си разписание.

Поради извършваните ремонти в утрешния ден, ускореният бърз влак № 3602 от Бургас за София, който заминава в 05:30 ч, също ще се движи с променен график. Този влак ще се движи по редовното си разписание до гара Пловдив. От Пловдив композицията ще тръгва в 10:38 ч., т.е. с 5 минути по-късно от обичайния си график. На Централна гара София ускореният бърз влак ще пристига с 6 минути по-късно, т.е. в 13:02 ч.

С променено разписание утре ще пътува и крайградският пътнически влак № 18205 от Пещера за Пловдив, който потегля в 12:25 ч. Влакът ще се движи до гара Стамболийски по досегашното си разписание, но от Стамболийски пътническата композиция ще заминава с 6 минути по-късно от обичайното си разписание, т.е. в 13:14 ч. В гара Пловдив влакът ще пристига в 13:36 ч., т.е. със 7 минути по-късно.

За подробна информация клиентите на „Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).