"Новото време" - Бургас отбеляза четвърти рожден ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:25 / 09.10.2008
995
Бургаската организация на "Новото време" отбеляза четвъртия си рожден ден. Общинският председател Момчил Момчилов и секретарят на местната структура на таралежите Иван Сивов поканиха членове и медии на по парче торта, за да споделят и извършеното и предстоящото до Конгреса си през януари следващата година.

Миналата събота на Политически съвет на "Новото време" е взето решение през Януари 2009 г. да се проведе партийния конгрес. До тогава местните структури трябва да проведат свои конференции, на които да изберат делегатите си за Конгреса. Предстои подмяна на членовете на Политическия съвет и на много местни структури. Конференцията в Бургас е предвидена за 1 ноември.

Момчил Момчилов сподели, че това че няма свой представител в Общинския съвет не означава, че членовете на "Новото време" не се интересуват от проблемите в Бургас. Според общинският лидер те поддържат контакти с много свои колеги, на които споделят идеите си и търсят начин те да бъдат реалзирани в местния парламент. Момчилов бе категоричен, че не държат да подчертават авторството на идеите си, а по-скоро те да бъдат реализирани, за да може Бургас да става все по-привлекателен за живеене за жителите си и да се развива като модерен туристически европейски град.
Предстои обсъждане на Бюджета на община Бургас за следващата година и според Момчилов те имат конкретни идеи за приоритетите в него. Тези идеи ще бъдат споделени с кмета Димитър Николов на специална среща.

Момчилов бе категоричен, че гледат прагматично и така и ще подходят към подготовката си за Парламентарните избори следващата година. Той увери, че ще имат прагматична и целенасочена кампания, но няма да гонят на всяка цена депутатско мястои да пилеят политически и партиен ресурс.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).