Нова атракция в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:50
7678
След няколко дни Бургас ще има нова атракция за жителите и гостите на града. Музей на Невъзможното отваря врати тази неделя, 20 октомври, от 10.00 часа на ул. "Лермонтов“ № 7. В него границите на възможното се размиват и ставате част от едно незабравимо приключение.

Това не е просто музей - това е място, където науката, изкуството и магията се сливат, за да предизвикат вашите сетивата и ума ви. Създаден, за да провокира въображението и да промени начина, по който гледате на света, този музей е новата задължителна дестинация както за местните жители, така и за гостите на града.

Представете си място, където можете да рисувате със светлина, да стъпите в безкрайността или да станете част от екипажа на космически кораб. В Музея на Невъзможното всеки ъгъл крие нещо удивително – анти-гравитационна стая, безкрайни огледала, илюзии с дълбочина и светлина, които ще накарат дори най-скептичните сред нас да ахнат в удивление.

Стая "Голям-Малък“, Космическа станция и Безкрайна стая с огледала са само част от изненади в Музея на Невъзможното. Но това не е всичко – в Музея на Невъзможното ви очаква атмосфера, в която не просто наблюдавате, а се потапяте и участвате в създаването на илюзията. Всяка стая, всяка експозиция е интерактивна и ви приканва да опитате, да снимате, да се забавлявате и да откриете повече за това, как нашите възприятия могат да ни заблудят.

Музеят не е просто забавление – той има и образователна насока. Зад всяка експозиция се крие научна история – какво е илюзия на Понцо и защо нашите очи могат да бъдат лесно заблудени? Как работи триъгълникът на Пенроуз – тази невъзможна форма, която просто не би трябвало да съществува? Музеят на Невъзможното е място, където учим чрез забавление и изследваме границите на възприятията си. Очакват ви тематични събития, които правят посещението още по-вълнуващо – Хелоуин, Коледа и др.

Музеят на Невъзможното не е просто още една туристическа атракция – той е задължителна спирка за всеки, който търси нещо различно и вълнуващо в Бургас. Независимо дали сте група приятели, влюбена двойка, семейство с деца или гости на града, музеят предлага по нещо за всеки – забавление, образование и незабравими моменти, които ще останат с вас дълго след като напуснете този свят на илюзии.

Официалното откриване е на 20-ти октомври, (неделя, ул. "Лермонтов“ № 7 от 10.00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Предупредиха Бургас! Възможно е да усетим неприятна миризм...
Тези места в Бургас остават без вода днес
Трябва да се знае от шофьорите: Предстои акция "Зима"
Националната образователна кампания "Пресичам безопасно с TEDI" г...
Много пиян катастрофира с мотор в Бургас
7 тежки катастрофи в Бургаско за седмица, 1 човек е загинал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).