Намериха наркотици у бургазлийка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:39 / 02.07.2012
1041
Вчера около 18.30 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция от служители на сектор «Криминалана полиция» при ОДМВР - Бургас съвместно със служители от сектор «Охранителна полиция» при Второ Районно управление «Полиция» - Бургас, на влизане в Бургас по пътя от София, на КПП-1 за проверка е спрян л.а. «Шевролет Авео», с бургаска регистрация, управляван от 36-годишната Р.С. от Бургас, с който се придвижвала и 34-годишната Г.С. от с. Винарско, обл. Бургас.

В Р.С. е намерено и иззето кафеникаво прахообразно вещество с тегло 15 грама / хероин/, а при претърсване на дома й, разположен на бургаската улица «Демокрация», са намерени и иззети две найлонови торбички с кафеникаво прахообразно вещество с общо тегло около 30 грама / хероин/, найлоново пликче с бяло прахообразно вещество с тегло около 3 грама / метамфетамин/ и найлоново пликче с бяло прахообразно вещество с тегло около 2 грама / амфетамин/. Р.С. е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).