Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Най-красивите европейски градове се пренасят в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 11.11.2013Коментари (1)852
©
През ноември Галерия Бургас ще е най-европейският мол. Светът на модата, красивите жени и успешният бизнес ще се пренесат тук чрез инсталации, претворяващи точно стилистиката на градовете, създали най-популярните модни трендове.

Рим, пропит с история и вечност, ще дойде в Бургас със своя Колизеум. Впечатляващо сетивата над 7-метрово копие на Биг Бен, червена телефонна кабина и истинска английска пощенска кутия ще създават алюзията за Лондон. На 7 метра от земята ще се извисява и парижката Триумфална арка, до която посетителите на мола ще могат да стигнат "ползвайки" Метрополитена на френската столица. Тук ще е и Венеция със своите романтични канали и най-вече с Моста на въздишките. Венецианска легенда твърди, че ако двама влюбени се целунат, минавайки под моста при залез слънце, ще бъдат вречени във вечна любов. Влюбените в Бургас също ще могат да си обещаят щастлива любов, защото копието на Моста на въздишките ще бъде изградено така, че да може да се минава под него.

Най-красивите градове от Европа идват в най-добрия български град за живеене, обясняват идеята си от мол Галерия Бургас и поставят старт на най-новите си инициативи - играта "Спечели екскурзия за двама до любима модна дестинация" и промоцията "Горещи страсти от европейски модни столици".

Между 15 и 25 ноември всеки посетител на мол Галерия Бургас има шанс да спечели екскурзия за двама до Рим, Париж, Венеция или Лондон. Просто трябва да дойде и да се снима на специалния фотокът, да качи снимката във Facebook приложението и да призове приятелите си да гласуват за него. Онлайн гласуването ще започне на 26 ноември и ще продължи до 30 ноември. Четирима късметлии ще бъдат изтеглени в томбола измежду 100-те снимки, събрали най-много харесвания. Те ще спечелят екскурзия за двама. Към екскурзията организаторите на играта прибавят и комплект куфари, с които печелившите да осъществят пътуването си.

На 15 ноември в мол Галерия Бургас стартира и още една промоция. Тя дава възможност на клиентите срещу покупките си да получат подарък - чаша с уникален дизайн по избор: Сгряващи спомени от Лондон; Горещи страсти от Венеция; Завладяващ аромат от Рим; Чаша топлина в Париж. Но към европейския привкус на промоцията е прибавен и малко местен шовинизъм. Бургас се нарежда сред най-красивите европейски градове - единият от предлаганите дизайни по чашите носи символа на морския град - Грамофона.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.11.2013 г.
0
 
 
супер, как сте го измислили, браво, искам да мина под моста :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: