Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Наградиха полицай, разкрил извършителите на жесток побой
Автор: Екип Burgas24.bg 10:19 / 15.09.2013Коментари (1)1046
©
На церемония "Полицай на август", провела се пред личния състав на Районно управление "Полиция" - Созопол, Директорът на ОДМВР - Бургас Комисар Милен Димитров отличи полицай Кирил Батоев - служител в патрулно-постова дейност към "Охранителна полиция" на крайморското управление, за това, че благодарение на инициативността и професионализма му се е стигнало до разпознаването и задържането на извършителите на побой над 45-годишен мъж от с. Долна Митрополия, осъществен около 05.20 ч. на 17.08.т.г. на ул. "Виа Понтика" пред хотел "Калисто" в Созопол. 

След получаване на сигнала за инцидента в Районно управление "Полиция" - Созопол, на местопроизшествието е изпратен автопатрул в състав полицай Батоев и негов колега от звено "Специализирани полицейски сили" към СДВР.

Служителите открили на пътя да лежи в безсъзнание и безпомощно състояние 45 годишен мъж, който след спречкване с двама непознати младежи и нанесен му побой, пада на земята и удря главата си в асфалта. Полицаите получават бегло описание на единия от извършителите, след което пострадалия е откаран в МБАЛ - Бургас и настанен в отделение по "Неврохирургия" с тежка черепно-мозъчна травма /счупен череп и хематом на мозъка/.

Смяната на служителите приключва в 07.00 ч. на 17.08.т.г., като същия ден от 19.00 ч. отново застъпват за нощна смяна. Получават нови данни за външността на извършителите на побоя, като на 18.08.т.г. около 02.00 ч. в резултат на проведена лична издирвателна дейност и проявено изключително полицейско майсторство, полицейските служители установяват и задържат двамата извършители на престъплението - това са криминално проявения Д.Щ., 20 годишен и 22 годишния Г.П., и двамата от Харманли, които направили пълни самопризнания. 

Полицай Кирил Батоев бе отличен лично от Директора на ОДМВР - Бургас - Комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с «обявяване на благодарност» и индивидуална парична награда в размер на 100 лв. Комисар Димитров подчерта високата степен на професионализъм демонстрирана от полицейския служител, която допринесла за разкриването на едно тежко престъпление, осъществено в разгара на летния сезон. 

От своя страна полицай Батоев благодари за полученото отличие, като благодари на своите колеги и началникът на крайморското районно управление - главен инспектор Дойчин Янев, ангажирайки се и за в бъдеще да продължи да работи професионално и умело, за да спомогне Районно управление "Полиция" - Созопол да се сдобие с нови титли "Полицай на месеца".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: