Над 70 кръводарители от Бургас посетиха остров Света Анастасия безплатно

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:30 / 26.09.2024
831
102-ма кръводарители са се възползвали от възможността да получат ваучер за посещение на туристически обект в Бургас. Това става ясно от отговор на зам.-кметът по туризъм в Община Бургас Манол Тодоров след отправен въпрос от общинския съветник д-р Светослав Тодоров.

Справката, направена от регистъра на ОП "Туризъм“ в туристически информационен център "Часовника“ за периода до 17 септември, показва че от общо издадени 102 броя ваучери 74 са за посещение на остров Света Анастасия, 4 са за Ченгене скеле и 24 за Акве калиде.

Както Burgas24.bg съобщи, безплатните ваучери се дават за индивидуално посещение на трите туристическите обекти за всички граждани, дарили безвъзмездно кръв. Целта е да се насърчи хуманния акт, особено в активния летен сезон, когато населението в града и региона се увеличава чувствително заради туристическия поток.

Всеки човек ще може да получи ваучер за избран от него обект в Туристическия информационен център до Часовника след предоставяне на бележката за отпуск, която получава всеки кръводарител. Тя се издава от Отделението по трансфузионна хематология.  

Ваучерите са поименни и не могат да се преотстъпват на други лица. Те могат да бъдат разходвани в срок от три месеца от датата на получената бележка от кръводарителската акция.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Брокери разкриха за голямо търсене на къщи в селата близо до море...
Във "Възраждане" нямат милост!
Стана ясно кога откриват бургаския завод за бронирани автомобили
Вижда ли се краят на ремонта на ул. "Индустриална"?
Отиде си голям приятел на Бургас
Отлична новина: Тръгва ферибот между Истанбул и Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).