На тези места в Бургас ще гъмжи от полиция!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
17:50 / 18.12.2023
2597
Служители от сектори “Специализираните полицейски сили" и “Специалните тактически действия" към ОДМВР Бургас и бургаската жандармерия, въоръжени с дългоцевно оръжие вече патрулират в местата с голямо струпване на хора, каквито са централна градска част - ул. “Александровска" и обособените коледни базари и къщички. Те могат да бъдат видени също така в района на Гарата и на двете автогари, във външния периметър на големите търговски вериги и моловете.

Патрулите е възможно да бъдат и смесени с водачи на служебни кучета, като целта на проверките и предотвратяване на груби нарушения на обществения ред и антитерористични действия. Подобни патрули са осъществяване и в предходни години, като освен външен периметър и покривана и вътрешна площ в големи търговски обекти, като това по никакъв начин не е нарушавало нормалната търговска дейност и обичайния обществен живот.

Междувременно ръководството на ОДМВР Бургас е провело срещи с представители на частните охранителни фирми и на извършващите инкасова дейност с цел заостряне на вниманието и вземането на предохранителни мерки за недопускане на евентуални престъпления, сред които и грабежи на оборотни суми от големи търговски обекти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Силна буря удари Слънчев бряг!
Един от най-красивите плажове в България прилича на сметище
Хванаха паламуд гигант в Черно море
Почивката на Черноморието - по-евтина
Влакът от Бургас за София закъснява с повече от 130 минути, запал...
Бургазлия се разхожда с доста марихуана в "Меден рудник"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).