На българското море: Пържолата мирише на мърша, доматите с кал и обирани от върнати салати
От години отсядаме в прекрасния стар град Созопол. Снощи решихме да отидем на ресторант в новия град. Привлечени от гръцката музика в ресторант- Хавай. Поръчаме първо овчарска салата - зеленчуците очевидно бяха стари, съдържанието не отговаряше на описанието от менюто. Поръчваме свинска пържола грамажа добре, но месото старо, мирише на мърша. Нека достигне това до почиващите. Нека такива ресторанти да губят сами клиенти! Ние плащаме и искаме качество, добро обслужване! Не сме дошли да ни тровят със стара храна!
Така турист в Созопол описа накратко престоя си в морския град.
Ето какво още споделят други почиващи:
Ние хапвахме там около 8- ми август и взехме на детето пица, която беше само тесто, неизпечена, може би бързат и ги вадят недопечени. Шопската салата на мъжа ми беше със стари домати и краставици и дори не я яде. Дори си мисля, че салатата беше замразявана, стара...обирана от върнати салати.
Обслужване и кухня са тотал щета и не отговарят дори на 50%. Обиколил съм поне 20 ресторанта това лято в Созопол.Слабо качество, бавно обслужване, високи цени. Вината е в собствениците, не толкова в персонала. Просто хората искат бързо забогатяване!
Нашето семейство също вечеряхме там,и вс беше ужасно + това доматите от салатата бяха с кал и лепенките не бяха махнати....
А ето какво заключение прави мъж, пообиколил местата за хранене:
Няма стар, няма нов град. 85% от ресторантите са с лошо обслужване, некачествена храна и завишени цени. Персоналът е малко, масите много. И не е хейт, а реалността. Не слагам всички под общ знаменател. В крайна сметка намерихме и прилични ресторанти с вкусна храна, но са малко!