НФСБ: Ще бъдем коректив на властта

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:14 / 31.10.2011
1809
Ние ще бъдем безценна опозиция. Няма по опасно от преяждането с власт, а ние винаги ще приземяваме управляващите, това каза Валери Симеонов относно ролята на "Национален фронт за спасение на България" в новия Общински съвет. На пресконференция днес от НФСБ представиха позицията си относно проведените избори 2 в 1.

Лидерът на партията беше категоричен, че са отминали "силно манипулирани, изкривени избори". Те са "огромна измама" и са се провели по "предварително организиран сценарий", ГЕРБ е направил "пир по време на криза"- коментираха новоизбраните общинските съветници на НФСБ.

Според Валери Симеонов за 14 часа не могат да гласуват повече от 200 - 250 човека, а навсякъде са посочени повече хора успели да пуснат бюлетина. От Националния фронт приемат резултатите и няма да сезират прокуратура, въпреки че имат доказателства за манипулиране на вота. Те обаче не са такива, които ще издържат в съда.

"За нас е сериозен успех, че запазихме броя на общинските си съветници. В условията на силната инерция по успешния кмет на ГЕРБ Димитър Николов, 10 хиляди гласуваха за НФСБ" ,коментира още Симеонов. Той заяви, че ще защитават интересите на бургазлии, по същия борбен начин и всеки един гаф на управляващите ще бъде показван. "Няма да бъдем опозиция на всяка цена, когато става дума за нещо добро за Бургас ще го подкрепим. Готови сме за диалог, но не виждам нито една партия с която можем да бъдем обединени дългосрочно", категоричен беше лидерът на партията.

Той посочи, че президентската им двойка Стефан Солаков - Галя Асенова са се представили достойно на фона на останалите кандидати, а резултатът им 2,62 % е заявка за сериозно представяне на партията при следващи парламентарни избори.

Източник: Дарик


Виж коментарите (2)

Още по темата (339):
11.05.2012 Жителите на Дебелт ще избират кмет в неделя
17.02.2012 Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов е платил предизборен клип с общински средства
28.11.2011 Бургаският административен съд касира изборите в с. Дебелт
10.11.2011 След жалба броят созополските бюлетини в Административен съд - Бургас
07.11.2011 БСП обжалва изборните резултати в село Рудник
04.11.2011 Бургаски адвокат: Изборите бяха пълен хаос
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).