Мъж заплаши наемателка на магазин, че ще и счупи краката, ако не се издължи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:07 / 21.06.2011
856
На 20.06.т.г. около 13.00 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от наемателка на павилион за продажба на бельо, разположен в района на бл. 61 в к-с «Славейков», за това че предния ден в магазина е дошъл непознат мъж, който заявил, че ако не предаде сума в размер от 1 500 лв., ще й счупят краката.

Жената дала 25 лева, като непознатия заявил, че ще идва всеки ден, докато не получи цялата сума. В резултат на предприетите полицейски действия от служители на сектор «Криминална полиция» при Второ Районно управление «Полиция» - Бургас при поредното си идване в павилиона за да вземе пари, е задържан 29-годишния Б.Д. от Бургас, криминално проявен и осъждан, придвижващ се с лек автомобил «Форд Ка», с бургаска регистрация, управляван от 37 год. М.Б. от Бургас.

По думите на Б.Д. негов приятел му се оплакал, че наемателката на павилиона му дължи сумата от 1 500 лв. за неплатени наеми от предни години и той решил да му помогне да си вземе обратно парите. Б.Д. и М.Б. са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).