Монтираха огромен екран на бургаския плаж

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:40 / 08.06.2012
1374
Огромен екран ще предава футболните срещи на Евро 2012 на бургаския плаж. Платното с размери 6,50 на 5 метра вече е монтирано на пясъка до ресторант "Фиеста". Така бургазлии ще станат съпричастни с играта на 16-те отбора, които ще се състезават за титлата на новия европейски шампион. Първенството на Стария континент започва тази вечер в Полша с мачовете от Група А. Двубоят на откриването е между домакина - Полша и Гърция от 19.00 часа българско време.

Подаръкът да се потопите в магията на футбола пред огромен екран, лежейки на бургаския плаж, е на концесионера Атанас Атанасов. Отново по негова инициатива паралелно със старта на Евро 2012 ще се проведе турнир по плажен футбол «Бургас бийч» на новите спортни игрища на Северния плаж. Записванията за него продължават до 17.30 ч. тази вечер, а плажният футбол ще се играе събота и неделя.

Футболните фенове могат да се подготвят за почти денонощен футболен маратон, който ще започва от 9 ч. сутринта на живо и ще приключва с края на европейските футболни срещи пред огромния екран.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).