Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Мол Галерия Бургас обучава бъдещи мениджъри
Автор: Екип Burgas24.bg 12:50 / 08.04.2013Коментари (0)805
©
Начините за управление и стопанисване на моловете е интересна тема за бъдещите мениджъри заради характерните специфики и нарастващия брой на големите търговски обекти в страната. Невероятният микс от места за развлечения, пазаруване и хранене прави мол Галерия Бургас уникален.

Лидерските си позиции обаче търговско-развлекателният център завоюва и със стремежа си да бъде място, където младите могат да се учат. С всичко това мол Галерия Бургас привлече първия за града форум "Бизнес в действие", организиран от глобалната студентска организация AIESEC. В рамките на два дни в края на миналата седмица студенти от двата бургаски университета и ученици от средните училища имаха възможност да се изправят лице в лице с бизнеса, да надградят теоретичната подготовка и чрез разработки на казуси по конкретни теми да проверят и докажат своите знания.

Верен на принципите си да бъде полезен за обществото и най-вече за младите, най-големият търговско-развлекателен център по Южното Черноморие и този път помогна за изграждането на моста между бизнеса и образованието. Ключовите моменти в маркетинговата и рекламната стратегия представи Симона Първанова, мениджър на мола: "Мол Галерия Бургас не е просто търговски обект, а сложна система от няколко компонента. Стремим се да постигнем удовлетвореност у наемателите, да управляваме общите части по начин, който да бъде привлекателен за всички клиенти и да маркетираме мола толкова добре, че да сме лидери на пазара".

Пред участниците във форума Симона Първанова очерта в детайли пътя от възникването на идеята до откриването на мола през май 2012 г. Две години преди построяването на търговско-развлекателния център е разработен проекто-плана разпределението на магазините, който се вплита и в архитектурата на сградата - подреждането на наемателите по този уникален начин е изкуство, за което се изисква усет.

Следва маркетинговата стратегия, а за мол Галерия Бургас тя е разделена на две направления. През цялата година да дава на хората от Бургас повече възможности за пазаруване и развлечения, а от май до септември и да привлича повече туристи и гости на града.

"Елате, купете и участвайте!" е най-често срещаното мото на промоционалните кампании в мола. Защото Галерия Бургас е място за пазаруване и развлечение на хора с всякакъв социален статус. На най-голямо внимание се радват децата, за които търговско-развлекателният център подготвя специални програми за развлечения, обучение и изяви. 

Всяка пролет от 2010 г. насам AIESEC организира в различни градове на страната форума "Бизнес в действие". В Бургас програмата идва за първи път, за да срещне студенти и ученици с представителите на една от най-големите търговски компании на българския пазар. Дискусията между участниците се превърна в своеобразен практикум за обучаващите се. Студентите проявиха подчертан интерес към стажантски програми, които могат да бъдат реализирани именно в мол Галерия Бургас.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Световна черна хроника
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: