Модно ревю в Морската градина ще зарадва децата преди 1 юни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:18 / 26.05.2010
795
В края на тази седмица - 29 май от 11:30, в навечерието на Деня на детето, децата в Бургас ще бъдат зарадвани с голям празник специално за тях на открито. Шоу, модно ревю за малките и много лакомства са приготвени, за да бъде отбелязан 1 юни. Младата, но вече доста популярна дизайнерка Нурдживан Димитрова ще представи последната си колекция бутикови облекла. Тя носи кокетното име „Мademoiselle" /Мадмоазел/ и е предназначена за деца в предучилищна възраст. На сцената на „Охлюва" в Морската градина на Бургас ще дефилират малките манекени, които ще покажат пред публика най-новите тенденции в детските облекла. И тъй като ревюто е посветено на малчуганите, то ще бъде изпъстрено с изпълнения на детски мажоретни състави и клуб за спортни танци 75, който ще поднесе вълнуваща програма. Разбира се, ще има и клоунада, защото какво е детски хепънинг без нея?! Присъстващите неусетно ще пристъпят в „Бонбонландия", където ги очакват още много изненади и сладки изкушения.

Модистката, има амбицията да превърне ревюто във феерия от забавление. Нури Димитрова за по-малко от половин година представя трета колекция бутикови дрехи. В навечерието на Новогодишните празници тя сама дефилира с булчински тоалети /колекция „Мляко с карамел"/, три месеца след това известни бургаски манекенки показаха официални нейни авторски тоалети /колекция „Красотата ще спаси света"/. Сега предстои да видим най-актуалната линия в облеклата за малките момиченца и момченца.

Модна къща „Никол Фешън" е на пазара от началото на 2009 година, като с първото си ревю на бални и коктейлни рокли в Несебър, силно впечатли публиката и даде сериозни заявки за място в модния бранш. „Мademoiselle" е второто ревю на детски облекла, които Нури Димитрова представя пред публика. Първата колекция задоволи и най-претенциозните вкусове на взискателните майки. Представените до момента тоалети с различни адресати затвърждават марката и я правят предпочитана от много български семейства. Дръзкият стил на младата авторка, съчетан с изискана елегантност, е причина в модните среди да я обявят за един от най-перспективните и впечатляващи творци.

Дни преди абитуриентските празници Димитрова дари безвъзмездно прекрасни тоалети на четири момичета от Бургас, дипломиращи се в две от елитните училища в града - математическата и английската гимназии. Те бяха избрани за дарението според затрудненото материално положение в семействата и за това, че са едни от най-добрите ученички във випуските си. Безкористният жест трогна до сълзи девойките и техните семейства.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...
Румънец си помисли, че може да шофира напушен, закопчаха го в Кру...
Закопчаха криминален тип, обрал магазин в "Меден рудник"
Ето какво ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).