Млади предприемачи дискутираха проблемите и предизвикателствата в бизнеса

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:14 / 02.05.2011
1110
Млади предприемачи от Бизнес клуб към Сдружение "Младежки Глас" организираха кръгла маса на тема "Предизвикателства и проблеми на младите предприемачи в Област Бургас". Мероприятието се осъществи със съдействието и финансовата подкрепа на Община Бургас.

Официални гости на кръглата маса бяха г-н Красимир Стойчев, зам.-кмет по бюджет, финанси, икономика и стопански дейности, г-н Станимир Димитров от Община Бургас, общинските съветници - Диана Йорданова, Семир Абумелих, Димитър Людиев, Антон Берданков и Георги Георгиев, представители на бизнеса и неправителствени организации.

"Развитие и взаимодействие на младите предприемачи са едни от целите на Бизнес клуб, които да споделят помежду си своят опит и решават съвместно проблеми свързани с бизнеса и новите възможности пред него. Мероприятието, което организирахме за младите предприемачи има за цел да бъде ползотворно за младите хора, които искат да развиват свой бизнес и предостави информация за това, как общината подпомага тяхната сфера на дейност", каза Георги Кузманов, административен секретар на Бизнес клуб към Сдружение "Младежки Глас".

Три основни темите бяха засегнати на кръглата маса - взаимодействие между институциите и бизнес средата, бизнесът - предимства и проблеми, бизнесът в различните сфери и обмяна на опит. По време на дискусията бяха засегнати въпроси свързани със стажантските програми и стартирането на бизнес като опитните предприемачи споделиха пътят по, който са преминали и насоки за развитието на бизнеса.

Следващото мероприятие, която ще направи Бизнес клуб към Сдружение "Младежки Глас" е кампанията "Млад предприемач на 2011 година" Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Откриха канабис в 2 апартамента в Бургас
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).