Младежът, обвинен в убийството на приятелката си остава в ареста

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:35 / 04.06.2008
1827
Окръжният съд в Бургас наложи постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" на 22-годишния Владислав Янчев-Зомби от Кранобат задържан за жестокото убийство на приятелката си. Съдът уважи искането на прокуратурата младежът да остане в ареста за постоянно. Според магистратите престъплението е с висока степен на обществена опасност и има вероятност заподозреният да се укрие. Съдията от ОС Бургас Сотир Тодоров не допусна журналисти в залата, а заподозреният беше със засилена охрана.

Овъгленията труп на 18- годишната Мария Добрева от Карнобат бе открит случайно на 2 юни в канавка на километър от града. Момичето е било обявено за национално издирване от нощта на 26 май . Тогава Мария е излязла по домашни дрехи за да се види с приятеля си Владислав, който я чакал с колата си пред дома й. Пет дни по късно са намерени обгорелите й останки. Полицията задържа Владислав Янчев на 2 юни, като по-късно през деня той е направил и пълни самопризнания. В пристъп на ревност младежът е удушил приятелката си, след това изхвърлил трупа й извън града като преди това я залял с туба с бензин.

Срещу Владислав е подвигнато обвинение в предумишлено убийство. В съдебната залата днес той е заявил, че ще съдейства на разследването- каза адвокат Веселин Миндизов поел защитата на обвиняемия. Има и нови доказателства за престъплението, съобщи Миндизов и допълни, че предстоят още експертизи. Мярката може да бъде обжалвана в срок от три дни пред АС Бургас

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)

Още по темата (10):
09.03.2010 Доживотен затвор за карнобатския убиец Владислав Янчев
14.07.2009 Апелативният съд потвърди доживотната присъда на убиеца от Карнобат
04.02.2009 Доживотен затвор за убиеца от Карнобат
04.02.2009 Призналият си за убийството в Карнобат се отрече от думите си
03.02.2009 Започна делото за убиеца от Карнобат, възможна е доживотна присъда
03.02.2009 Дават ход на делото за убийството в Карнобат
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).